Forside > Hva kundene sier

Hva kundene sier:

Opp gjennom årene har vi fått mange flotte tilbakemeldinger fra kundene våre:


Jeg er supefornøyd med tilbudet jeg har fått hos Kongsvinger Helse og Livsstil! Allerede etter noen få behandlinger merket jeg at muskulaturen ble merkbart sterkere, samt at kroppen ble fastere og strammere. Treningssimulatoren går dypt inn i muskulaturen og jobber intenst på en måte jeg ikke fysisk klarer på egenhånd. Dette er et unikt konsept som er gull verdt for meg!


- Bente B. Sagen

 

«Er det mulig?» hørte vi plutselig fra et kabinett her en dag. Inger holdt på å kle på seg etter en dobbelttime med nye programmer. Skjørtet hennes hadde blitt betydelig mer romslig!


-Inger Aarstad

 

Behandlingen og treningen i simulatoren fortjener terningkast 6! Aldri har jeg opplevd maken! Nydelig oppstart med behagelig og effektiv oppvarming av muskulaturen. Deretter fine og konsekvente strømninger. Sammenlignet med tidligere elektroterapeutiske behandlinger, vil jeg denne gangen bruke store bokstaver, noe jeg sjelden ellers gjør: Dette er den beste behandling jeg noen gang har hatt!


-Kirsten Mobekk

 

«Takket være dere og all hjelp jeg har fått med trening og kosthold, har jeg ett fantastisk liv i dag!»
Liv Berit var delvis lam i det ene beinet og hadde vond kropp og stram muskulatur da hun startet hos oss. I dag er hun en aktiv dame med en kropp de fleste kan misunne henne. Hun steller hus og hage, hjelper andre, reiser mye og spiller volleyball.


-Liv Berit Roland

 

Når man er godt oppe i 50-åra, jobber ikke vekta akkurat med deg. Men kostholdet som Kongsvinger Helse og Livsstil anbefaler, har gjort at vekta nå går nedover! Dessuten strammer kroppen seg opp og centimeterne forsvinner. Dette er de flotte tallene mine: Ned 8,3 kg og inn 56 centimeter.


-Steffi Verhaug

 

Susanne har nådd sitt mål. På kort tid har hun gått ned 14,5 kg og tatt inn 74 cm i kroppsmål. «Jeg har gjort som dere sier: kuttet ut ferdigprodukter, kuttet ut sjokolade hver dag og redusert påpoteter, ris og pasta. Det har faktisk ikke vært så vanskelig å gå ned i vekt!»


-Susanne Kulblik